• Makaron spagetti razowy (semolina) BIO 500 g ALCE

6.70
szt. Do przechowalni

Makaron spaghetti - semolina (500 g) ALCE NERO

 

Opis produktu:

Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z pszenicy durum.

Sposób użycia:

1,5 l wody na 100 g makaronu, 15 g soli. Czas gotowania'al dente': 11 min.

Warunki przechowywania:

Przechowywać w temperaturze pokojowej.

Składniki:

mąka z pszenicy durum z pełnego przemiału* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna - 1447 kJ/342 kcal
Tłuszcz - 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,3 g
Węglowodany - 66 g
w tym cukry - 3,2 g
Błonnik - 7,8 g
Białko - 11 g
Sól - 0 g

Ilość netto:

500 g

Kraj pochodzenia produktu:

Włochy

Producent:

Alce Nero – Włochy

Dystrybutor:

Bio Planet S.A.; Wilkowa Wieś 7; 05-084 Leszno

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie