• Kandyzowana skórka cytryny 100g OLVITA

Symbol: 9108
7.90
szt. Do przechowalni

Kandyzowana skórka cytryny 100g OLVITA


Aromatyczna skórka cytrynowa kandyzowana to doskonały dodatek dla wirtuozów kuchni. Można ją używać zarówno w wypiekach, jak i ciepłych oraz zimnych napojach. Skórka cytrynowa kandyzowana jest pocięta w równą, 4 mm kostkę, więc jest idealnym elementem ozdobnym w cukiernictwie. Kandyzowana skórka cytryny jest miękka i sprężysta, dlatego można spożywać ją również samodzielnie jako słodki smakołyk.
Idealna do wyrobów piekarniczych i cukierniczych oraz jako dodatek do musli i deserów.


Skład: Syrop glukozowo – fruktozowy, siekana skórka cytryny – 25%, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202), pirosiarczyn sodu (E223)


Waga netto: 100g


Producent: OLVITA

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie